fbpx

Afspraak maken

Wij gaan weer open vanaf 11 mei!

We zijn blij om jullie weer te mogen ontvangen en doen ons best om jullie en ons zo goed mogelijk te beschermen. Wij moeten volgens de veiligheidsrichtlijnen werken.
Daarom werken we alleen op afspraak en ben je welkom als je geen COVID-19 klachten hebt. Door de maatregelen zullen we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Kom alleen naar je afspraak en volg de instructie’s bij binnenkomst. 24 Uur voor je afspraak ontvang je per mail een formulier met 4 korte vragen over je gezondheid. Wij vragen deze in te vullen alvorens je naar de afspraak komt. Alvast bedankt voor je begrip en medewerking en tot snel!

* Indien je een werknemer hebt geslecteerd en de combinatie aan behandelingen zijn niet mogelijk, dan komt dit waarschijnlijk omdat de behandelaar niet alle behandelingen uitvoert. Neem dan telefonisch contact met ons op.

* Je kunt meerdere behandelingen selecteren door middel van het vinkje achter de gewenste behandelingen aan te zetten.

* De afspraken kan je zelf annuleren via de link annuleren in de afspraak bevestigingsmail. Dit kan tot 24 uur voor de afspraak. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Let op je afspraak is definitief na online betaling, je ontvangt een bevestigingsmail.