Browbar

Bij ons kan je op 2 manieren je gezicht tijdelijk ontharen. Klassiek met de wax of traditioneel met de touwtjes techniek. Beide methoden zijn even effectief en langdurig, daar de haartjes uit de wortel worden getrokken.

Je kunt er iets rood uitzien als je de haartjes in je gezicht of wenkbrauwen laat verwijderen. Ga na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank voor 24 uur, je huid is namelijk gevoelig na het ontharen. Wil je je wimpers en wenkbrauwen meer laten opvallen? Laat ze dan eens verven, dit maakt vaak al een aanzienlijk verschil. Heb je wat gaten tussen je wenkbrauwen en wil je deze tijdelijk opvullen, dan kan je voor de hennabrows gaan.

Dit zijn opvallendere wenkbrauwen, zoals je ze zou inkleuren met een potlood of poeder. Bij henna kleurt de huid ook mee voor 5 tot 10 dagen, afhankelijk van de huid. Bij de gewone wenkbrauw verf is het soms een bijeffect maar niet bedoeld voor de huid, alleen de haartjes worden gekleurd. Wat is de hype van dit moment? De browlift! Laat je wenkbrauwen liften omhoog en geef je wensen daarbij aan. Hiermee kun je veel dikkere wenkbrauwen creëren en uiteraard je wenkbrauwen omhoog liften. Ook is het mogelijk om je wimpers te liften. Dankzij de wimperlifting gaan je wimpers niet meer recht naar voren wijzen, maar juist mooi omhoog, met een opener en frisser blik als gevolg wat ook de wimpers langer doet lijken.

Afspraak maken