PERMANENT MAKE-UP

Ook wel micropigmentatie genoemd, waarbij er door middel van een naald, pigment in de bovenste huidlaag wordt ingebracht.

Met deze techniek ben je altijd en overal voorzien van de perfecte wenkbrauwen. Als je wakker wordt, naar de sauna gaat, tijdens sporten en zwemmen. Je bent dus dag en nacht voorzien van make-up onder alle omstandigheden. Dit scheelt ook enorm veel tijd. Als eerst bepalen we de kleur pigment die we gaan gebruiken. Vervolgens worden bij de wenkbrauwen het model bepaald en met een potlood voorgetekend, totdat we het gewenst model in beeld hebben.

Dan beginnen we met het aanbrengen van het pigment in de huid. Dit gebeurd door een pen met een steriele naald. Onder invloed van onder andere de zon zal de kleur met tijd gaan vervagen en minder aanwezig zijn. Afhankelijk van de techniek, je huid en verzorging, zul je deze behandeling gemiddeld eens in de 1 a 2 jaar moeten onderhouden. Het tarief is inclusief de nabehandeling, die plaatsvindt na 4 a 6 weken. Houdt er rekening mee dat je gedurende het genezingsproces niet in de zon of onder de zonnebank mag. Je huid zal de eerste 10 dagen sterk gaan helen. In deze periode zal er korstvorming plaatsvinden en ook weer loslaten. Plan geen belangrijke afspraken in die periode. Je kunt kiezen voor een schaduwtechniek, die er uitziet zoals je ze zacht zou inkleuren. Of je kiest voor de hairstroke techniek, deze lijken sterk op echte wenkbrauwhaartjes. Er vindt altijd eerst een intakegesprek plaats.

Afspraak maken