Cryolipolyse – vetbevriezen

Afslanken zonder naalden, dieet of operatie en geen hersteltijd. Tijdens de cryolipolyse behandeling van Body-Wizard, wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen

Gemiddeld vind er bij elke cryo behandeling een vetreductie plaats van 20%. Dit resulteert in 2-6 cm verlies in de omvang. Over het algemeen is men tevreden met 3 behandelingen. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 6-8 weken. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in het behandelde gebied. Vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet groeien. Het vet komt dus daar niet meer terug. Behandeling van 1 zone duurt 50 minuten en je kunt alle dagelijkse activiteiten hervatten. wel kan het een beetje beurs aanvoelen en de huid rood worden. Het is belangrijk om veel water te drinken in de periode na de behandeling, dit bevorderd de afvoer van de afgebroken vetcellen. Geschikt voor de volgende gebieden: buik, love handles, bovenbenen, bovenarmen en rug.

De MedCos cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De MedCos cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling. De BMI moet onder de 30 zijn om resultaat te boeken.

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de MedCos behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen.

IDe voordelen van de MedCos Cryolipolyse behandeling:

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig;
  • De MedCos behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen;
  • Afslanken waar u maar wilt;
  • Het is effectief!
Afspraak maken