LASER ONTHARING

Steeds meer mensen kiezen voor het definitief verwijderen van ongewenst haargroei. Wij ontharen door middel van Super Hair Removal (SHR-methode) van Alma laser. SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing. SHR is veilig, effectief en zorgt voor een zo goed als pijnloze behandeling, die uitermate geschikt is voor alle huid- en haartypes inclusief de donkere huid. Deze nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone strijken. De saffieren contactkoeling beschermt de huid. Dankzij deze methode hoeft u nooit meer te scheren, epileren of te harsen, dat is toch iets wat u ook al altijd heeft gewild? Boek een gratis intake voor meer informatie en de mogelijkheden.

SOPRANO ICE PLATINUM

De nieuwste Sopranolaser De eerste laser met 3 golflengtes, nu bij ons!

Meest effectieve methode voor het definitief vernietigen van uw ongewenst haargroei. Het unieke aan de Soprano ICE Platinum laser is dat dit de eerste versie is met een 3Dhandstuk, waarin de drie meest effectieve lasergolflengten gecombineerd worden. De verschillende golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en op de diverse anatomische structuren binnen de haarfollikel. Door de absorptie- en penetratieniveaus van de drie verschillende golflengten te combineren, samen met de SHR In-Motion technologie en het comfort van de geïntegreerde koeling, maakt dat de Soprano ICE Platinum laser veilig, effectief en nagenoeg pijnloos is.

Afspraak maken

ALEX 755NM GOLFLENGTE

De Alexandrite golflengte wordt goed geabsorbeerd door de melanine chromoforen in de bovenste laag van de huid. De Alexandrite golflengte kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende haartypes en –kleuren en is het meest geschikt voor de behandeling van lichte haarkleuren en dun haar. Met de meer oppervlakkige penetratie pakt de 755nm golflengte de haarmatrix van de haarfollikel aan en is bijzonder effectief voor oppervlakkig ingebedde haren in gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.

YAG 1064NM GOLFLENGTE

De YAG 1064 golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine absorptie, waardoor dit een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. De 1064nm golflengte dringt diep door tot in de haarfollikel, waardoor de haarbulbus en de haarpapil behandeld worden en is daarmee geschikt voor diep ingebedde haren zoals de hoofdhuid, oksels en schaamstreek. Een hogere waterabsorptie genereert een hogere temperatuur dat de opname van de golflengte 1064nm en het thermische profiel van de totale laserbehandeling verhoogt wat voor de meest effectieve ontharing zorgt.

810NM GOLFLENGTE

De 810nm golflengte, ook wel gouden standaard golflengte in laserontharing genoemd, penetreert diep in de haarfollikel. De 810nm heeft een gematigd melanine absorptieniveau waardoor het veilig is voor donkere huidtypes. De 810nm richt zich op de haarmatrix en haarbulbus van het haarzakje, terwijl de matige weefseldieptepenetratie het ideaal maakt voor de behandeling van de armen, benen, wangen en baard.