Klassieke gezichtsbehandelingen

Naast de specialistische huidbehandelingen, bieden wij ook de klassieke behandelingen aan. Als je nog niet weet welke behandeling je wilt ondergaan of het beste bij je past, kun je een gratis en vrijblijvend intake huidadvies boeken

Wil je toch een mini-behandeling en kennismaken met de producten die we gebruiken, kies dan voor de quick facial. De basic clean is de behandeling als je huid een grondige dieptereiniging nodig heeft. Wanneer je veel onzuiverheden hebt of acne dan is het beste om voor de behandeling acne te kiezen. We hebben dan extra tijd om de onzuiverheden uit te reinigen. Bij alle behandelingen krijg je een oppervlaktereiniging, scrub, stomen/ enzympeeling, masker en dagverzorging. De basic clean en acne, hebben de dieptereiniging als extra.

Ook bieden wij luxere gezichtsbehandelingen aan, voor als je jezelf echt wilt verwennen. Deze hebben wij in 2 variaties, namelijk de hydration deluxe en de anti-age deluxe. De behandeling bestaat uit: oppervlaktereiniging, enzympeeling/scrub, stomen, dieptereiniging, gezichtsmassage, radiofrequentie, masker, enhancer en dagverzorging.

Afspraak maken